De vierde ecoFoundation Solar Energy Home Box wordt geschonken aan…

lejos

….het Lejofonds

Het Lejofonds is actief in het Mukono district in Oeganda. Dit is een plattelandsgebied waar de bevolking verstoken is van stromend water en elektriciteit. Veel gezinnen leven onder de armoedegrens.

Het Lejofonds wil de mensen in Oeganda helpen in hun strijd tegen armoede en wil komen tot een structurele verbetering van hun levensomstandigheden. Men wil onderwijs mogelijk maken voor kansarme kinderen en hen een hoopvolle toekomst bieden.

De vierde ecoFoundation Solar Energy Home Box wordt geschonken aan het Lejofonds uit Nederland.

Het Lejofonds wil, waar mogelijk, ondersteuning bieden aan de scholen in Oeganda waarmee het samenwerkt. Om dit te bereiken ontwikkelt het Lejofonds projecten en voert het verschillende activiteiten uit. Zie eventueel voor meer informatie: www.lejofonds.nl

 

Ecofoundation VZW heeft als uitgangspunt een product te ontwerpen dat altijd en overal elektriciteit oplevert. Ecofoundation is daarin geslaagd. De presentatie van de Solar Energy Home Box maakt dat duidelijk.

Voor het Lejofonds was direct duidelijk dat de Solar Energy Home Box van grote betekenis is voor de mensen in Oeganda. Reden genoeg om contact op te nemen met Ecofoundation.Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat het Lejofonds de beschikking heeft gekregen over een Solar Energy Home Box. Deze box zal ter ondersteuning ingezet worden op een van de samenwerkende scholen waar men verstoken is van elektriciteit. Te zijner tijd melden we graag onze ervaringen.

Het Lejofonds heeft grote waardering voor de activiteiten van Ecofoundation en spreekt de wens uit dat velen deze organisatie verder zullen ondersteunen.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s